marți, 22 martie 2016

Localul de botezuri LA ROUSSE

Localul de botezuri LA ROUSSE Restaurant La Rousse

sala pentru nunta aflat in Timisoara la adresa strada Closca te intampina cu scopul de a programa sarbatoarea anului. Localul LA ROUSSE detine 3 sali oferite spre rezervare la nunti, in functie de cati invitati aveti, avem incinta secundara care are inclus in ofertare: incepand cu decorul de incapere ajungand pana la prepararea preparatelor pe durata petrecerii dar si servirea. Deseori noii clienti isi exprima interesul pentru sala de botezuri Timisoara, stand de vorba cu alti membri de prin familie care ori au pregatit petreceri precum chefuri ale corporatiilor , majorat in incinta restaurantului multumiti fiind, sau avand cunostinte despre Restaurant La Rousse de pe google.com.

Stai in apropiere de Strada Burebistade prin Timisoara? Super tare, din cauza ca restaurant de botez LA ROUSSE Timisoara este aproape de tine.

Daca te gandesti sa tii nunta, va puteti rezerva salile restaurantului LA ROUSSE , aci avem pretul pe meniu care este de 185 RON, pretul difera functie de mancarurile alese, pachetul solicitat e meniu "Promotional All Inclusiv".

Localul pentru evenimente La Rousse Timisoara


Reamintindu-va faptul ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acest aspect este un alt castig pentru dumneavoastra in special daca tineti cheful de nunta in restaurant si aveti invitati din diferite regiuni ori chiarveniti din judet diferit datorita faptului ca des anumite restaurante care sunt in afara orasului, is de multe ori greu de dibuit, iarasi o parte dintre tovarasi sau oaspeti s-ar putea sa conteze aceasta parte atunci cand cauta de evenimente .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu